Pas de sa Cabra

Pas d'en Coassa 19-9-2015 008b

Foto: Joan Riera

Un pas delicat, ben exposat al penyassegat que és la continuació del Salt de la Jonquera. Pensam que el nom és ben explicit, ja que és un pas on només i caben els peus per fer dues passes i salvar-lo. Per seguir les passes a fer per assolir el pas convé anar a airesdelaserramallorquina que ademés és un fantàstic reportatge.

Agraïments: A Pep Torrens, per convidar-me a conèixer el Pas de sa Cabra i la seva gent. A Toni Sureda ( Socay ) per assegurar-me. A Joan Riera per la foto i per anomenar-me al seu fantàstic blog, i a Biel Perelló , que sempre m’ajuda a mantenir viu aquest blog.

Coordenades: UTM N39 44.095 E3 18.071

Anuncis

4 responses to “Pas de sa Cabra

  1. Bona feina questa que fas al bloc, Joan. Tu i tots i cada un dels que dedicau el vostre temps de manera altruista i generosa a difondre aquesta part de la nostra història i cultura manteniu viva la memòria dels que altre temps recorrien les nostres muntanyes, o més ben dit, el nostre territori per a guanyar-se la vida i sobreviure de mala manera. Ara, gràcies a la vostra feina de recerca i difussió, noltros podem seguir aquestes petjades.

  2. Completament d’acord amb en Fernando “Coanegra”. Entre tots ajudam a que futures generacions puguin gaudir de la feina dels avantpassats. Es un patrimoni valuós que ni autoritats ni propietaris ajudan a salvaguardar. Segueix amb aquesta bona tasca, Joan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s